Even voorstellen

Het team van Stichting aan de Slag

Ik ben Annemieke Vinke, coördinator van Stichting aan de Slag. Aan de Slag geeft medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om net als iedereen aan het werk te gaan, een contract te hebben en natuurlijk het ontvangen van salaris.

Voor mij is deze baan de ideale combinatie van het commercieel werkgeverschap en de begeleiding van medewerkers die dit nodig hebben. Het wisselende contact met werkgevers en medewerkers maakt dat elke dag anders is.

Het doel van Aan de Slag is dat medewerkers doorstromen naar een vaste baan. Als dát is gelukt ga ik met een grote glimlach naar huis. Wij staan altijd klaar voor onze medewerkers, ik dus ook. Geen vraag is ons te gek. Voor je een contract tekent zullen we altijd uitgebreid met je doornemen wat je tekent, wat we van jou verwachten maar ook zeker wat je van ons kan verwachten.

Aan de Slag is onderdeel van Scalabor. Dat is fijn, want hierdoor hebben we veel meer mogelijkheden voor goede begeleiding en leuke werkplekken.

 

 

Annemieke werkt samen met  collega Jaenet in een kantoor in het pand van Scalabor b.v.

 

Mijn naam is Jaenet Wennekes, medewerkster Bedrijfsbureau bij Aan de Slag. Een veelzijdige functie met een enorme diversiteit aan werkzaamheden.

In de loop der jaren heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen en heb ik gemerkt dat het mijn kwaliteit is om probleemoplossend en constructief mee te denken met onze medewerkers en opdrachtgevers.

In mijn communicatie ben ik direct, eerlijk en zo transparant mogelijk. Ik beschik over een gezonde dosis humor, ook op het werk is een dag niet gelachen een dag niet geleefd.