Goede samenwerking zorgt voor passende werkplek

Louise

‘Het is me op het lijf geschreven’

Het is al weer ruim drie jaar geleden dat Louise via gemeente Doesburg bij Aan de Slag Personeelsdiensten terecht kwam. Dat ging niet zonder slag of stoot, Louise heeft aardig wat obstakels moeten overwinnen. Toch is het haar, met hulp van Annemieke en Gijs, gelukt om haar plek te vinden. Wie echt wil en volhoudt kan ver komen!

Louise; ‘ik werk met heel veel plezier bij de afdeling horeca & catering van Scalabor. Ik doe daar van alles, van de koffieautomaat onderhouden tot werkzaamheden in de personeelskantine. Het is me op het lijf geschreven.’

Annemieke, coördinator bij Aan de Slag; ‘wij zijn bij uitstek de partij om met de gemeente om tafel te gaan en op te komen voor medewerkers die gebaat zijn bij beschut werk. Daarnaast hebben wij ruime ervaring om te laten zien dat het ook echt werkt. Zo ook voor Louise. Haar bepaalde tijd contract van 3 jaar zat er bijna op en dus ben ik in gesprek gegaan met de gemeente. Zo fijn dat we een vaste plek voor haar hebben kunnen regelen. Ik ben er trots op dat dat is gelukt!’
Louise vertelt; ‘ik ben blij dat ik me niet bezig hoefde te houden met alle administratieve rompslomp die bij een vaste aanstelling voor beschutte medewerkers komt kijken. Het geeft me veel rust dat ik nu weet waar ik aan toe ben. En het allerfijnst is het dat zowel Annemieke als Gijs uitgaan van wat ik wél kan.’

Annemieke en Louise

Annemieke heeft Louise zien groeien en ontwikkelen. ‘Met deze werkplek heeft ze een plek gevonden die op alle vlakken passend is. De combinatie klopt gewoon’ aldus Annemieke. Annemieke gaat, samen met Gijs, werkbegeleider van Louise, uit van het credo; geen beperkingen maar mogelijkheden. En daar is Louise een heel mooi voorbeeld van.

Louise en Gijs